Dorplijst Puiflijk/Druten-Zuid

NIEUWS

Ramon Postulart Lijsttrekker

Wij zijn blij om te delen dat Ramon Postulart de lijsttrekker is tijdens de aankomende gemeenteraadsverkiezingen van Druten. Ramon neemt het stokje over van Sjef van Elk die jaren het bekende gezicht was van onze partij, maar vorig jaar met pensioen ging.

   

Ramon is geen onbekende. Hij is al bijna 8 jaar raadslid, daarvoor was hij burgerlid namens Dorpslijst Puiflijk | Druten-Zuid. Naast zijn politieke carrière was hij 10 jaar actief in het bestuur van voetbalvereniging SCP waarvan 3,5 jaar als de voorzitter van SCP. In zijn dagelijks werk is hij werkzaam bij Adacare. Daar is hij verantwoordelijk voor het bouwen van apps voor de zorg. Hij is getrouwd met Janneke en heeft drie dochters: Eva, Doris en Elli.

   

Ramon kijkt met veel vertrouwen naar de verkiezingen: “We zijn al jaren een stabiele factor in de coalitie en we hebben mooie resultaten bereikt voor onze inwoners zoals bijvoorbeeld de opknap van de Scharenburg bij Albert Heijn. Ik vind het belangrijk om toegankelijk te zijn en continu met inwoners in gesprek te zijn om het verschil te maken voor hen. Een mooi voorbeeld is de problematiek van de bussen dat we hebben aangekaart en waardoor er nu meer bussen rijden. Wij zijn er voor de jongeren tot en met de senioren. Toegankelijk zijn betekent met ons in gesprek zijn via bijeenkomsten, WhatsApp, onze website of via onze Social media kanalen: YouTube, Instagram en Facebook.”

   

Dorpslijst Puiflijk | Druten-Zuid vervult een belangrijke rol in de coalitie. Samen met de andere Dorpslijsten vormt onze partij de stabiele factor in de Drutens politiek. Dorpslijst Puiflijk | Druten-Zuid neemt al jaren bestuurlijke verantwoordelijkheid door wethouders, raadsleden en burgerleden te leveren.  

   

De focus van Dorpslijst Puiflijk|Druten-Zuid ligt in de komende jaren op het behoud van de voorzieningenniveau, duurzaamheid, woningbouw voor starters en senioren, samenwerking in de regio en de toegankelijkheid van onze gemeente.