Dorplijst Puiflijk/Druten-Zuid

De partijen van de gemeenteraad van Druten

Lees hier welke partijen aan de gemeenteraadsverkiezingen van Druten deelnemen

Dorpslijst Puiflijk / Druten-Zuid

Dorpslijst Puiflijk / Druten-Zuid is al jaren een vertrouwd gezicht in de gemeenteraad van Druten en richt zich op de werkgebieden Puiflijk, Druten-Zuid en Druten. Dorpslijst Puiflijk / Druten-Zuid werkt samen met de andere Dorpslijsten

Dorpslijst Deest

Dorpslijst Deest is de grootste partij in Deest en werkt samen met de andere Dorpslijsten. Echter heeft dorpslijst Deest geen voltallig bestuur en achterban gevonden voor de aankomende verkiezingen. De partij stopt. Dorpslijst Puiflijk / Druten-Zuid zorgt uiteraard voor het belang van Deest.

Dorpslijst Horssen

Dorpslijst Horssen richt zich op de woonplaats Horssen. Dit is een mooi afgebakend werkgebied waar zij al jaren veel stemmen halen. Dorpslijst Horssen werkt samen met de Dorpslijsten

Dorpslijst Afferden

In Afferden heeft dorpslijst Afferden het jaren voor het zeggen. Ze halen al jaren twee zetels doordat Afferden achter de partij staat. Dorpslijst Afferden werkt samen met de Dorpslijsten

Kernachtig Druten

Kernachtig Druten is de coalitiepartner van de Dorpslijsten. Met als lijsttrekker Gerard Worm zetten zij zich in voor alle kernen.

VVD

Er is weer nieuw leven in VVD Druten. De partij zal onder leiding van Joris Felen weer deel gaan nemen tijdens de aankomende gemeenteraadsverkiezingen van Druten. VVD richt zich op alle kernen.

CDA

Afgelopen jaren heeft het CDA Druten deelgenomen in de oppositie. André van den Hurk heeft zijn werkzaamheden overdragen aan Johan Wiersma, maar Anita Smits-de Kinkelder zal de lijsttrekker zijn tijdens de aankomende verkiezingen. CDA zet zich in voor alle kernen.

Welzijn Druten

Tijdens de vorige periode zat Welzijn Druten in de coalitie, maar de afgelopen vier jaren in de oppositie. Welzijn Druten richt zich op alle kernen.

Sociaal Maas & Waal

Dini Uitdehaag is al jaren het gezicht van Sociaal Maas & Waal. Sociaal Maas en Waal richt zich op alle kernen.