Dorplijst Puiflijk/Druten-Zuid

INTRO

Hamza Öner stelt zich voor

Hamza Öner stelt zich voor

Wie ben je?  

Mijn naam is Hamza Öner en ik ben geboren en opgegroeid in het mooie Druten. Deze connectie heb ik sinds het begin al en is nooit meer weggegaan.

   

Wat zijn je hobby’s?.    

Ik ben professioneel bodybuilder met de ambitie om naar het hoogste podium te gaan. Hiervoor doe ik alles en is dit ook een vereiste om mee te mogen doen met de beste. Daarnaast spendeer ik graag mijn tijd met het helpen van ouderen via de ouderenzorg, help ik jongeren met hun problemen en ondersteun ik de mensen die speciale zorg nodig hebben. Ik ben dan ook betrokken bij veel problemen die vandaag de dag spelen. Door deze ervaringen zou ik dan ook graag een studie HBO Social-Work willen volgen.

   

Wat doe je voor werk?  

Ik werk op dit moment in de gehandicaptenzorg. Dit doe ik met veel plezier en het biedt mij veel uitdaging. Hierbij groei ik zelf ook als ik zie dat wat ik mijn werk stop, effect heeft bij deze mensen. Een grote glimlach veroorzaken vanwege het behalen van een gesteld doel voor die persoon, geeft mij veel vreugde. Zoals eerder beschreven heb ik ook (dementerende) ouderen mogen helpen in hun dag vervulling. Hierbij help ik met bijvoorbeeld hun dagelijkse oefeningen om fit te blijven. Ook dit geeft mij veel vreugde om iemand te helpen die helaas niet alles zelf meer kan. Tot slot zie ik goed wat er vandaag de dag speelt onder de jongeren vanwege mijn eerdere werk bij de jeugdgevangenis “De Hunnerberg” en omdat ik zelf veel jongeren spreek in Druten en omgeving. Ik ben dan ook blij dat ik op mijn leeftijd kan zeggen dat ik veel heb kunnen betekenen voor veel groepen in onze samenleving.

   

Waarom in de politiek?  

Sinds kort is mijn interesse ontstaan in de politiek. Ik probeer namelijk het liefste een verandering te creëren via mijn werk. Dit is echter niet de beste manier om een verandering teweeg te brengen in de maatschappij. Via de politiek zou ik het verschil kunnen maken voor de mensen waarvoor ik sta, werk en vrijwilligerswerk voor doe. Hierbij heb ik de ambitie om een verschil te maken in mijn dorp en in de directe omgeving om zo voor iedereen een kans in deze wereld te bieden.