Dorplijst Puiflijk/Druten-Zuid

INTRO

Machteld Walraven stelt zich voor

Wie ben je?  

Ik ben Machteld Walraven, 26 jaar oud en woon tijdelijk in West Maas en Waal. Tot mijn 23ste heb ik in Druten-zuid gewoond met heel veel plezier. In 2019 ben ik samen met mijn vriend op wereldreis gegaan voor 1,5 jaar. Na veel gezien te hebben van de wereld wordt het voor ons weer tijd om een thuis te vinden in het mooiste plekje van Nederland. Puiflijk!

   

Wat zijn je hobby’s?.    

Mijn hobby’s zijn onder andere volleyballen bij de flamingo’s in Puiflijk, wandelen en hardlopen, terrasjes pakken met vrienden, zit ik bij carnavalsvereniging de Torenuilen en reis ik graag.

   

Wat doe je voor werk?  

Per 1 maart ben ik begonnen als instructeur op het Koning Willem 1 College in Den Bosch. Op de MBO-opleiding Marketing en Communicatie met uitstroom evenementen verzorg ik de praktijklessen. De leerlingen voorbereiden met zoveel mogelijk praktijklessen en ze klaarstomen voor de werkwereld op het gebied van evenementen. Daar hoort een stukje stage begeleiding bij en werving van opdrachtgevers.

   

Waarom in de politiek?  

Het is niet perse de politiek wat mij aanspreekt, en dat klinkt misschien raar om te zeggen als je op de lijst staat. Maar het is de gemeenschap, de samenleving en het dorpsgevoel waar ik me voor wil inzetten. Ik heb me altijd goed en veilig gevoeld in deze omgeving en dat wil ik graag zo houden, ook later voor mijn eigen gezin. Ik vind het leuk om mee te denken over nieuwe projecten en verbeteringen. Ook houd ik van een goede discussie.